• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Actie: 15% korting op alle Moooi lampen tot en met 28 oktober

Actie: 15% korting op alle Moooi lampen

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Facet Cabinet laag

Hay Design Hay Design Facet Cabinet laag

€145,00

Hay Design

Hay Design Facet Cabinet laag

€145,00 Incl. btw

Voorraad: 2 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Het Facet Cabinet, gecreëerd door de Nederlandse ontwerper Stefan Scholten voor HAY, is een veelzijdige en multifunctionele opbergoplossing die gemakkelijk te verplaatsen is.

Productomschrijving

De naam "Facet" verwijst naar de gefacetteerde oppervlakken, die een verfijnde toets geven aan het minimalistische ontwerp, en combineert visuele aantrekkingskracht met hoge functionaliteit. Met een geïntegreerde draaideur en extra wielen is Facet ontworpen om zich aan te passen aan verschillende omgevingen. Het Facet Cabinet is gemaakt van gerecycled ABS en is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes en een reeks tijdloze kleuren.

Dankzij zijn flexibiliteit kan de Facet in diverse ruimtes en contexten worden gebruikt – van een nachtkastje in de slaapkamer en een bijzettafel in de zitkamer tot een organizer voor briefpapier in het thuiskantoor.

Over de Ontwerper

De Nederlandse ontwerper Stefan Scholten studeerde in 1995 af aan de Design Academy Eindhoven en richtte in 2019 zijn eigen ontwerpbureau in Amsterdam op. Scholten staat bekend om zijn reductionistische stijl en unieke kleurgebruik, en werkt volgens de 'atelier'-benadering, waarbij hij functionaliteit combineert met een expressieve stijl. Voor HAY ontwierp Stefan de Facet Cabinet, een origineel ontwerp dat zijn veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht benadrukt.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.8 / 5 - 412 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »