• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Actie: 15% korting op alle Moooi lampen tot en met 28 oktober

Actie: 15% korting op alle Moooi lampen

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
kledinghanger Colour Hangers - set van 3

Hay Design Hay Design kledinghanger Colour Hangers - set van 3

€14,00

Hay Design

Hay Design kledinghanger Colour Hangers - set van 3

€14,00 Incl. btw

    Voorraad: 1 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Breng functionaliteit en stijl samen met de Colour Hangers van HAY. Deze iconische hangers zijn ontworpen om elke garderobe te verlevendigen met hun minimalistische ontwerp en levendige kleurencombinaties.

    Productomschrijving

    Breng functionaliteit en stijl samen met de Colour Hangers van HAY. Deze iconische hangers zijn ontworpen om elke garderobe te verlevendigen met hun minimalistische ontwerp en levendige kleurencombinaties. Gemaakt van duurzaam staal met een gladde poedercoating, zijn deze hangers ideaal voor het ophangen van jassen, blouses, jurken en meer. De stijlvolle details, zoals het rubberen uiteinde, zorgen ervoor dat kleding op zijn plaats blijft en niet verschuift.

    De Colour Hangers zijn beschikbaar in diverse kleuren en worden verkocht in sets van vier, perfect om een speelse twist te geven aan je kledingkast of hal. Of je nu kiest voor een subtiele monochrome look of juist een kleurrijke mix, deze hangers bieden een moderne touch aan elk interieur.

    Met hun balans tussen functionaliteit en esthetiek zijn de Colour Hangers niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een visuele upgrade voor je huis. Creëer orde en charme in je garderobe en laat je inspireren door de Scandinavische eenvoud van HAY.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.8 / 5 - 412 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »