• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Actie: 15% korting op alle Moooi lampen tot en met 28 oktober

Actie: 15% korting op alle Moooi lampen

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
hanglamp Cluster

Moooi Moooi hanglamp Cluster

€373,15 €439,00

Moooi

Moooi hanglamp Cluster

€373,15 €439,00Incl. btw-15%

Voorraad: 2 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Moooi Cluster Lamp is een opvallende en speelse toevoeging aan je interieur, ontworpen door Joel Degermark. Deze lamp is niet zomaar een lichtbron, maar een uitnodiging om je creativiteit de vrije loop te laten

Productomschrijving

De Moooi Cluster Lamp is een opvallende en speelse toevoeging aan je interieur, ontworpen door Joel Degermark. Deze lamp is niet zomaar een lichtbron, maar een uitnodiging om je creativiteit de vrije loop te laten. De lamp wordt namelijk geleverd zonder lichtbronnen, waardoor je zelf een unieke combinatie kunt creëren die perfect past bij jouw stijl en inrichting.

Maak je eigen unieke design 

De Cluster Lamp biedt plaats aan vijf lichtbronnen naar keuze. Grote gloeilampen, kleine lampen, gekleurd glas, matglas, ronde of vlamvormige lampen — de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp een lamp die jouw persoonlijkheid en creativiteit weerspiegelt.

Flexibiliteit in licht en sfeer 

Dankzij de mogelijkheid om verschillende soorten lampen te combineren, kun je eindeloos variëren in lichtintensiteit en sfeer. Of je nu kiest voor helder wit licht of juist een warmere gloed, de Cluster Lamp past zich aan jouw wensen aan. Met een dimbare functie zorg je bovendien voor de perfecte verlichting op elk moment van de dag.

Plaatsing en onderhoud 

De Cluster Lamp is eenvoudig te installeren, maar door de verschillende lichtbronnen en combinaties voelt het altijd als een nieuwe creatie in je ruimte. Geschikt voor elk modern interieur dat behoefte heeft aan een unieke, persoonlijke touch.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.8 / 5 - 412 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »